Monday, January 16, 2012

Tere!
Sain valmis oma esimese õppevideo ehk tutoriali :P
Ma teen oma videod natuke pikemad, kui tavalised tutorialid, mida youtube'ist leida võib. Esiteks sellepärast, et ma tahan asjadest pikemalt rääkida, iga sammu põhjalikult lahti seletada ja teiseks, et teile edasi anda seda, millega siin üldse tegelen ning mida näen ja kuulen :)

Loodetavasti teile meeldib. Ootan kindlasti tagasisidet, et saaks asja paremaks teha ja ideesid, millest siin rääkida.

Vabandan oma vigase eesti keele pärast, üritan seda parandada :)

Ilma pikema jututa, siin see on...

Perfect Make-Up Base


Videos tehtud meigipõhi ja teine pilt on koolis tehtud meigipõhi



Meie õppisime koolis seda meigipõhja igapäeva meigi alla aga arusaadavalt ei viitsi enamused meist igapäev nii hullult jännata :)
Tegelikult, kui paks meigikord ei häiri ja tahtmist on, siis harjub nende sammudega ruttu ära ja lõpuks ei võtagi see enam aega, eriti, kui modelleerimine teha vaid päikesepuudriga.
Mina soovitan sellist põhja fotodele ja õhtul peole minnes, kui teed endale tugevama meigi.
Samuti lisan, et jumestuskreemi tüüp tuleks valida endale sobivaim ning puudri kasutamine on valikuline kuna kuivale nahale pole puudrit vaja.

Oli tore! Näeme taas :)

7 comments:

  1. ei räägi liiga palju:)saab aru!K.

    ReplyDelete
  2. väga hea video - põhjalik seletus - mis, mida, milleks - hästi arusaadav, jään ootama järgmist videot. võiks õpetada meikimist üle viiekümmnestele, see kindlasti natuke teine, kui kolmekümmnese meik

    ReplyDelete
  3. Hangin kiiremas korras kvaliteetse põsepunapintsli.

    ReplyDelete
  4. väga hea, jõudsin kõik kenasti kaasa teha ja tulemus oli täitsa okei :-) võid vabalt muliseda elust-olust - ongi põnevam, sel ajal saab oma näo kallal nikerdada. pole vaja põdeda ingl keelsete väljendite pärast! jään ootama uusi videoid! jõudu ja edu!

    ReplyDelete
  5. Kui Sa kasutad mingeid tooteid, siis palun ütle, mis need on. Et näiteks kui mingit conceleari või jumestuskreemi paned, siis et kelle oma ja mis täpsemalt. Nagu sa selle Mac-i blushiga tegid. Tore Sinust kuulda, Annek!
    Muide, mul nagu alati vajub lauvärv silmavao sisse..kasutan vist valesid võtteid. Mis Sina soovitaksid teha?
    The best of luck for You in the Golden State!

    ReplyDelete
  6. võiksid koolist veel rääkida kuidas ja mis.muidu väga põhjalik ja hea video. Oooootan järgmist:)x

    ReplyDelete
  7. Väga hea, õpetlik ja arusaadav video:). Jätka samas vaimus! Ise sooviksin veel kuulda kuidas Sa sinna Ameerikasse sattusid ja oma koolist. Maksumus ja kaua kestab jne. Ole tubli;).

    ReplyDelete