Wednesday, January 25, 2012

MAAILMA PARIM KOOL

Räägin natuke veel koolist, kus ma käin ja kuidas siia sattusin.

Algatuseks nii palju, et 2001 aastal lõpetasin Eesti Esimese Erakosmeetikakooli, mis on CIDESCO kool. Kui keegi on huvitatud kosmeetiku erialast, siis kindlasti valige CIDESCO kool kuna see annab õiguse sel alal töötada kogu maailmas. Isegi siin, Ameerikas tunnustavad nad seda tunnistust. Tavaliselt on USAs omad standardid.


Meikimisega alustasin alles 2011 Jaanuaris, kui ajaviiteks läksin Lana Vallo Meigistuudiosse koolitusele. Ma tõesti läksin lihtsalt sellepärast, et olin Eestis puhkusel ja otsisin tegevust.
Mulle hakkas see nii hullult meeldima, et võtsin teise kursuse veel :P


Ma täpselt ei mäletagi, millal mul see idee tuli, et Hollywoodi kooli tulla. Mul on neid grande ideesid iga poole tunni tagant :))) Ja ausalt öeldes, ma elu sees ei arvanud, et ma selle üldse teoks teen... Rahaliselt on see kallis ja päris suur ettevõtmine ja tavaliselt tüdinen ma oma 'hobidest' kiiresti :)
Aga voila! Siin ma olen ja ikka täiesti ekstaasis ning ei kujuta ette, et midagi muud teeksin :P


Selle kooli leidsin ka täiesti juhuslikult :)
Kui ma koole otsisin, siis selle kooli webpage eriti muljet ei avaldanud. Olin juba teise kooli sisse astumas aga nad seal jokutasid ja siis kuulsin ,et Cinema Makeup Schoolis on veel eestlasi käinud. Otsisn ühe tüdruku ülesse ja uurisin temalt kooli kohta... Ta väga kiitis ja ütles, et kõik õpetajad siin on omal alal aktiivselt tegutsevad. Tavaliselt õpetajad on ainult õpetajad. Ja nii ma otsustasingi ruttu ümber :)



Kogu see protsess, ideest kuni siia punkti jõudmine, oli kuidagi väga kiire ja ladus... Ma siiani imestan, et nagu lepase reega.


Kooli kohta infot saab kooli kodulehelt ja seal on ka virtuaaltuur, mida igaüks saab vaadata. Meil on koolis filmimine keelatud, ainut pilte saab teha.
Kodukas on: www.cinemamakeup.com
Tutvuge, seal kogu info olemas, mida ma ei hakka siin edasi andma.
Kui küsimusi tekib, siis vastan hea meelega!








2 comments:

  1. Hei, sinu postitust oli nii lahe lugeda :) Olen ise võtnud kindlalt plaani minna sinna samasse kooli( osalt tänu sinule). Kuid enne pean ma veel natuke kooli pinki nühkima kui sinna saan. Paar küsimust on mul siiski ka, esiteks kuidas seal elamisega on, kas sa olid tuttavate juures või üürisid korteri? Ja kuidas üldse elamine on? Olen kuulnud, et see peaks üsna odav olema.
    Ning, missuguse kursuse sa täpselt valsid? Mulle endale tundus see Professional Make-Up Programme kõige mõistlikum. Ning kas sa oled läbi kooli ka oma karjäärile aluse pannud? Uuh, nüüd suutsin su küll küsimustega üle kallata =)

    ReplyDelete
  2. Tere Twevie! Elamine ei ole siin odav. Või noh...üür on kallis. Oleneb väga palju asukohast ja sellest, kas elad üksi või mitme elukaaslasega :)
    Mina elan koolist eemal, Santa Monicas kuna ei suuda veest eriti kaugel olla. Siin on üür kallim kuna tegemist on ookeani äärse prestiizhema linnaosaga. Hollywoodis, mis on koolile tunduvalt lähedamal ja kus enamus noored elavad, sest seal on klubid, leiab elamise ca 500 dollariga kuus. Aga see on üldjuhul tuba korteris või majas.
    Koreatownis on elamine veel odavam ja see kooli linnaosa, et mõtekam on vist sinna elamine vaadata :)

    Minu programmiks on ka Professional, sest special effects mind ei huvita.

    Kuna student viisaga siin riigis töötada ei tohi, siis kool innustab tegema võimalikult palju tasuta projekte. Lihtsalt, et saaksid Hollywoodist töökogemuse, sest see maksab terves maailmas.
    Ma olen nüüd 3 nädalat koolis käinud ja esimene tööots on pühapäeval. Tööd leiab kergelt, kui oled tasemel. Eriti tasuta tööd :)
    Ma kohe ei otsinudki kuna tahtsin koolist mingi põhja alla saada.

    Kas on veel küsimusi? Anna tulla :)

    ReplyDelete